Gratis verzending vanaf €35,-

KalliKalli Product Informatie


The Collection heeft een dealerschap met KalliKalli.

In het onderstaande formulier vind alle informatie over de sieraden en hoe u uw aankopen het beste kunt onderhouden.

Al een aantal jaren is Kalli het sieradenlabel waarbij pure en tijdloze sieraden de basis vormen van onze collectie. Onze kenmerkende ontwerpen zijn clean en minimalistisch waarbij de schoonheid van het sieraad voor zich spreekt. Kalli staat voor kwaliteit, dit herkend u in de massieve en delicate ontwerpen van Stainless Steel.

De meest tijdloze vorm van mode hoeft niet trendgevoelig te zijn. Hier spelen wij uitstekend op in door een uitgebreide collectie voor dames en heren aan te bieden in verschillende maten voor iedere leeftijd. Het volgen van een eigen weg met een eigen stijl is ons credo. Combineer uw ringen, armbanden en colliers volgens uw eigen identiteit.

Sieraden

Ion-plated (IP) sieraden

Ion-plating is momenteel de meest geavanceerde manier om een hoogwaardige toplaag (coating) aan te brengen op sieraden en horloges. Bij Ion-plating wordt eerst een titanium nitriet laag aangebracht op het te bewerken voorwerp. Dit zorgt voor stabiliteit. Vervolgens wordt met zeer hoge druk, de gloeiend hete gekleurde laag over het voorwerp gezet. Dit gebeurd in een vacuüm cabine zodat het plasma en de magnetische velden die tijdens het proces ontstaan hun werk kunnen doen. De toplaag die hierdoor ontstaat is duurzamer, dieper van kleur en beter bestand tegen slijtage. De coating aangebracht met behulp van Ion-plating gaat vijf tot acht maal langer mee dan bij plating aangebracht op traditionele wijze.

316L Staal, Stainless Steel (RVS) sieraden

Stainless Steel of roestvast staal is bestand tegen corrosie en vlekken en geeft niet af op de huid. Het mooie materiaal, glans of mat indien geborsteld, maakt het ideaal voor vele toepassingen en behoeft weinig tot geen onderhoud. Roestvast staal is een edelstaal en werd populair tijdens de art deco periode. Het hoogwaardige staal blijft mooi en verkleurt niet en is daarmee zeer duurzaam. Het is sterker dan goud of zilver én het is 100% recyclebaar. Er zijn meer dan 150 soorten roestvast staal, waarvan 15 soorten het meest worden toegepast. Voor sieraden wordt 316L kwaliteit gebruikt, deze is de hoogste en schoonste gradatie. Het voordeel hiervan is dat het hypoallergeen chirurgenstaal is waardoor deze 100% allergievrij is.

Verzorgingsadvies

Belangrijke tips voor het juiste gebruik en het verzorgingsadvies van uw Kalli sieraden
  • Bescherm uw sieraad tegen krassen en/of butsen, draag het daarom niet tijdens het slapen, douchen, sporten, huishoudelijk of ander ruw werk of soortgelijke activiteiten.
  • Vermijd het contact tussen uw sieraad en harde oppervlakken. Doe deze bijvoorbeeld niet om boven een harde vloer.
  • Vermijd het contact tussen het sieraad en chemische producten zoals cosmetica, parfum, haarlak, bodylotion, zware medicatie (bijvoorbeeld corticosteroïden zoals Prednison), schoonmaakmiddelen en middelen gevonden in bijvoorbeeld zwembaden.
  • Vermijd het contact tussen uw sieraad en water. Maak uw sieraden niet schoon met chemische middelen en poets ze niet met een harde doek.

Wij wensen u heel veel plezier met uw aankopen van The Collection.

 


>