Levertijd & Verzendkosten


Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,95 binnen Nederland. 

Woont u in postcodegebied 7521 in Enschede, dan kunt u kiezen voor Local Delivery. Uw bestelling wordt dan voor €2,00 thuis bezorgd. Wanneer u voor 17:00 uur besteld, ontvangt u uw bestelling dezelfde dag. Besteld u later dan wordt uw bestelling de volgende dag geleverd. 

U betaald geen verzendkosten wanneer u bestelling minimaal €35,- of hoger is.

Levering verloopt via de postbode of postbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9.00uur en 18.00uur of eventueel later op de avond plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 


>