Gratis verzending vanaf €35,-

Shipping policy

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,95 binnen Nederland. 

Voor bestellingen naar België hanteren wij een standaard verzendtarief van €17,50 

Voor bestellingen naar Duitsland hanteren wij een standaard verzendtarief van €18,25

De verzending naar Duitsland en België geschiet via GLS. U zending is verzekerd tot €500,- met een eigen risico van €50,00. U ontvangt een traceercode en er moet getekend worden voor ontvangst. Meer informatie over de vervoerder vind u op www.gls-group.eu/NL/nl/home 

Woont u in postcodegebied 7521 in Enschede, dan kunt u kiezen voor Local Delivery. Uw bestelling wordt dan voor €2,00 thuis bezorgd. Wanneer u voor 15:00 uur besteld, ontvangt u uw bestelling dezelfde dag. Besteld u later dan wordt uw bestelling de volgende dag geleverd. 

U betaald geen verzendkosten wanneer u bestelling minimaal €35,- of hoger is.

Levering verloopt via de postbode of postbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9.00uur en 18.00uur of eventueel later op de avond plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

 

 


>