Essentialistics sieraden

Essentialistics is opgericht door mij, Suzanne, uit liefde voor het maken van unieke en betaalbare sieraden en accessoires. De naam Essentialistics is een samenvoeging van de woorden “essentials” en “minimalistic”. Zowel sieraden als accessoires zijn essentials voor iedere vrouw en de stijl van de sieraden en accessoires is minimalistisch.

Ik hou ervan om sieraden te maken zolang ik me kan herinneren. Dit begon met het rijgen van eenvoudige armbanden voor mezelf en vrienden. 

Naarmate ik ouder werd, raakte ik ook geïnteresseerd in andere soorten sieraden. 

De sieraden die ik kocht waren echter altijd in een mum van tijd verkleurd en door mijn smalle polsen had ik altijd moeite om armbanden te vinden die bij mij pasten. 

Vanaf dat moment besloot ik om mijn eigen sieraden te maken. Dit groeide uiteindelijk uit tot een webshop en diverse verkooppunten.

De sieraden die ik ontwerp zijn allemaal nikkelvrij en verkleuren niet aangezien alle items van RVS zijn. Alle armbanden, enkelbandjes en colliers hebben een verlengkettinkje. 

Hierdoor draag je het item op de juiste maat voor jou en hoef je je geen zorgen te maken of je het wel past.

 

Ik hoop dat je blij wordt van mijn essentials en ik zou het geweldig vinden als je je blije klantfoto met mij deelt op social media!

Liefs,
Suzanne