Wandbord als keuken/badkamer achterwand

Wij kregen regelmatig de vraag of het mogelijk is een wandbord of eigen foto ( van hoge kwaliteit ) te laten maken als achterwand voor uw keuken, badkamer of waar u het maar graag zou willen plaatsen. 

Na overleg met onze leverancier kunnen wij u het volgende aanbieden: 

De Di-Bond wandborden worden voorzien van een extra beschermende hitte bestendige laag. Hierdoor worden de wandborden uitermate geschikt om achter een hitte bron te plaatsen.

Ook kunnen de Di-Bond wandborden voor u op maat gemaakt worden, wanneer u deze als achterwand in uw badkamer wilt plaatsen.

Het wandbord wordt dan een speciaal voor u op maat gemaakt item.

U bent dan ook zelf verantwoordelijk voor het juist doorgeven van de afmetingen. 

Alle afbeeldingen op onze site zijn geschikt om een achterwand mee te maken. Mocht u een eigen foto willen gebruiken, dan moet deze van een zeer hoge resolutie zijn. De achterwand kan in veel gewenste vormen en maten worden geleverd. 

De achterwanden kunnen eventueel bevestigd worden met een zijgrip bevestigingssysteem. 

Mocht u hierin interesse hebben, dan verzoeken wij u om contact op te nemen via administratie@thecollectionbychantalstijner.nl 

Wij kunnen u dan voorzien van een op maat gemaakte offerte. 

* de foto's zijn als voorbeelden toegevoegd, dit is niet ons werk. 

* bron: pinterest 

 • Stilleven bloemen

  Uit de collectie van het Rijksmuseum Amsterdam, Jan Davidsz. de Heem, 1650 – 1683. De afbeelding is niet bewerkt waardoor je de oudheid terug ziet in de afbeelding.

  Offerte aanvragen 
 • De bedreigde zwaan

  De Bedreigde Zwaan komt uit de collectie van het Rijksmuseum. vervaardigd door Jan Asselijn,  ca. 1650 De afbeelding is niet bewerkt waardoor je de oudheid terug ziet in de afbeelding, zoals de scheurtjes in de verflaag.

  Offerte aanvragen 
 • Het melkmeisje

  Uit de collectie van het Rijksmuseum Amsterdam,  Johannes Vermeer, ca. 1660. De afbeelding is niet bewerkt waardoor je de oudheid terug ziet in de afbeelding.

  Offerte aanvragen 
 • Tulips and Roses

  Ook verkrijgbaar als muurcirkel en muurovaal

  Muurcirkel & Ovalen 
 • Het meisje met de parel

  Uit de collectie van het Mauritshuis te Den Haag, Johannes Vermeer circa 1665-1667. De afbeelding is niet bewerkt waardoor je de oudheid terug ziet in de afbeelding.

  Offerte aanvragen 
 • Schotse hooglander

  Alle afbeeldingen van de schotse hooglanders op onze site zijn geschikt.

  Bekijk oook onze muur ovalen en cirkels

  Bekijk muurcirkels en ovalen 
1 de 6