Gratis verzending vanaf €35,-

Artinprinting Product informatie & Onderhoud


Over Artinprinting 

Wij zijn gespecialiseerd in Wanddecoratie!

ArtInPrinting produceert diverse soorten en afmetingen wanddecoratie in eigen beheer. Wij gebruiken hiervoor moderne Canon (Oce) apparatuur. Wanddecoratie bestaat niet alleen uit Canvas maar ook uit, plexiglas & aluminium. ArtInPrinting biedt al deze soorten aan en blijft op zoek naar nieuwe decoratieve ideeën betreffende wanddecoratie.

Onze wanddecoratie wordt in Nederland geproduceerd. Al onze systemen worden maandelijks gekalibreerd, zodat we qua kleurbeheer onze klanten nooit zullen teleurstellen.

ArtInPrinting maakt gebruik van gerenommeerde merken aluminium en plexiglas die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn, daarnaast zijn onze inkten UV-bestendig, hebben een lange levensduur en verkleuren niet in de zon.

Tijdens het verzendproces worden onze producten voorzien van een noppenfolie en vervolgens in een stevige doos met 4,5 cm bumper verpakt en standaard zonder extra toeslagen binnen 48/72 uur verzonden, afhankelijk van de grote, zodat u kunt genieten van uw wanddecoratie.

Alles op een rijtje, kort samengevat: 

Waar is het van gemaakt?

We drukken je foto af op de achterkant van topkwaliteit plexiglas. Zowel de voorkant als de zijkanten van je foto op plexiglas worden professioneel afgewerkt en op maat gemaakt. Het plexiglas beschermt je foto ook nog eens tegen stof en krassen! Tijdens het productie proces wordt er door ons een luxe ophangframe voor gemonteerd.

Graag willen wij u laten weten dat op moment u de foto wilt schoonmaken, altijd een microvezeldoekje moet gebruiken met lauw water. Met dit doekje kunt u dan zachtjes over het materiaal heen gaan.

Past het in mijn huis? Je huis is verfijnd, net als jij. Strakke plexiglas wanddecoratie matcht perfect met je moderne stijl.

Waar kan ik hem het beste ophangen? Onze foto op plexiglas is UV- en weerbestendig en kan daarom binnen en buiten opgehangen worden. Dankzij de glanzende afwerking vormt het ook de perfecte basis voor een schitterende fotomuur, gemengd met spiegels en andere wanddecoratie. Je kunt hem zelfs in je badkamer ophangen.

 


>