Ons verhaal

Over ons

In 1956 begonnen mijn opa en oma een drogisterij in Enschede. Oorspronkelijk kwamen zij uit Rotterdam, maar ze reisden af naar Enschede om daar hun drogisterij te openen. In de jaren 80 hebben mijn ouders deze drogisterij overgenomen. Mijn moeder was schoonheidsspecialiste en de eerste nagelstyliste die met harsnagels ging werken. Mijn vader runde de drogisterij. Aangezien wij boven onze winkel woonden, was ik elke dag te vinden in de winkel, mijn favoriete plek. In 1996 hebben mijn ouders de winkel uitgebreid en hebben zich aangesloten bij de DA organisatie. In dat zelfde jaar ben ik ook "officieel" begonnen als parttime medewerker. Mijn liefde voor het bedrijf, de artikelen en de klanten zorgden er voor dat ik elke dag te vinden was in de winkel. Of het nu mijn vrije dag was of niet, ik was er gewoon graag. Het voelde niet als werk. In 2010 hebben wij de winkel uitgebreid en zijn binnen het winkelcentrum verhuist naar een nieuwe, moderne locatie. In de winkel hadden wij, naast de drogisterij een postnl punt, stomerij, schoonheidssalon, natuurgeneeskundige praktijk en de Eyelove brillen. Om na al die jaren dit bereikt te hebben, gaf ons een goed gevoel. Een mooie aanvulling in de wijk vonden wij. Helaas veranderde het bestuur en het beleid van de organisatie waarbij wij aangesloten zaten. Een beleid waar wij ons niet in konden vinden. Dit zette ons voor een uitdaging als nooit te voren. Van 2013 t/m 2015 hebben wij de tijd genomen om te kijken waar wij ons wel in konden vinden. Dit bleek moeilijker dan gedacht, ook omdat de wijk zeer sterk aan het veranderen was. In 2015 hebben wij besloten om een punt te zetten achter ons bedrijf. 
Mijn ouders besloten om met pensioen te gaan en ik heb nog een gedeelte van de salonbehandelingen overgenomen. Daarnaast ben ik de accessoires gaan uitbreiden en ben ik mij gaan richten op de online verkopen. Uiteindelijk heeft dit zich ontwikkeld tot The Collection. Mijn vader die toch niet stil kon zitten, neemt nu vaak de lokale bezorging op zich. En mijn moeder geniet van haar vrije dagen en denkt vaak nog intensief mee. Het zit er toch he ;)
Het doel van deze webshop is om kwalitatief mooie producten aan te bieden, tegen een toegankelijke betaalbare prijs. Blijmakers!
U kunt denken aan tassen, woonaccessoires armbanden, ringen en af en toe een leuk kleding item.
Voor de oorbellen, armbanden en ringen heb ik gekozen voor de Nederlandse merken Biba & Kallikalli.
Zij staan voor kwaliteit en passen dus prima bij The Collection.
The Collection is dan ook een officieel verkooppunt van deze merken.
Deze webshop wordt steeds aangevuld, met leuke nieuwe accessoires passend bij het seizoen.
Mocht u vragen hebben of extra product informatie willen ontvangen, kijk dan eerst onder het kopje "FAQ" .
Een cadeau voor jezelf of voor een ander.
Happy Shopping!!

Foto's van de winkel vindt u hier, let op.. wij hebben nu geen winkel meer.